Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Records Festes Extraordinàries de la Serra de Montblanc

Amics dels Gegants de Montblanc

Aquestes Festes Extraordinàries de la Mare de Déu de la Serra de la Vila de Montblanc, el nostre taller ha dissenyat els diferents records dels actes organitzats pels “Amics dels Gegants de Montblanc”.

Entre tots destaquem els records de la Convidada dels Veguers, que reprodueixen el pergamí del gegant Veguer en Pere de Vilafranca obert i mostrant un fragment dels gojos de la Mare de Déu de la Serra, tractant-se d’aquest any tant extraordinari. Estan policromats a mà i realitzats amb la tècnica tradicional de la tinta xinesa i lacrats amb el segell del gegant.

El disseny de les medalles de fusta daurada que l’entitat han lliurat a les colles nacionals i internacionals que han segellat l’agermanament amb Montblanc.

I finalment, els records de la Mostra de Gegants i Bestiari, per la cinquantena de colles convidades. Aquest record de fusta reprodueix una de les torres de la muralla de Montblanc amb la Mulassa pintada a mà i vestida amb la nova indumentària ja que enguany celebra el seu 35è aniversari.