Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Què fem

Especialitzats

Conservació i restauració d’escultura, pintura, arqueologia i moble.

conservacio

Reproduccions, records i trofeus. …………………………………………………

reproduccions

Creació d’escultura i d’imatgeria religiosa. ………………………………………….

Projectes de rehabilitació i restauració d’elements arquitectònics.

arquitectura


També destaquem

IMATGERIA FESTIVA CONSERVACIÓ / RESTAURACIÓ I CREACIÓ DE NOVES PECES

Utilitzem els materials i la tècnica tradicionals de creació d’aquest tipus de peces: cartró pedra, fusta, roba, i la policromia es realitza a l’oli. Oferim projectes visuals amb propostes exclusives per a cada població, entitat i client.

La formació especialitzada en conservació i restauració ens capacita per treballar amb peces d’un alt valor patrimonial, i ens licita a aplicar el millor tractament i la tècnica més exacta que requereix cada figura festiva. Amb cada intervenció posem en relleu la importància i esplendor històrica de l’obra i, al mateix temps, l’optimitzem com a peça viva que és.

mulassa

Les nostres tècniques

La nostra tasca consisteix en salvaguardar i protegir el Patrimoni. Estem oberts a nous projectes utilitzant les tecnologies més adequades a cada procés, intentant emprar les més actuals enfront de les tradicionals, amb anàlisis complets de la macro i microestructura de la matèria, mappings, fluorescències UV i raig X, entre d’altres.

La varietat de perfils que conformen l’empresa ajuden a ajustar-se, en tots els àmbits, a totes les disciplines que la demanda del client pot requerir, per tal d’oferir el millor servei i màxims resultats.

camarax

Oferim, a més a més

Convenis de col·laboració // Seguiments i conservació preventiva per a tot tipus d’obres // Redacció gratuïta de projectes i informes tècnics adaptats a qualsevol bé cultural // Conferències i xerrades de creació, conservació i restauració per a tot tipus de públic // Tallers escolars de creació d’imatgeria festiva.