Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Qui som

Coneix l’equip

Aleix Alvarez Vall

Gerent d’AVALL creació·conservació·restauració, Tècnic en Conservació i Restauració de Béns Culturals Especialitzat en escultura.

És diplomat en Conservació i Restauració de Béns Culturals i especialitzat en escultura per l’Escola Superior de Conservació i Restauració de Béns Culturals de Catalunya (ESCRBCC), ubicada a Barcelona. Des de sempre ha tingut una sensibilitat especial per tot aquell Patrimoni que ens envolta, ja bé sigui material o immaterial, que cada vegada queda més en un segon terme a causa de la manca de recursos i a la situació econòmica a la qual ens trobem immersos actualment.
És per aquest motiu que sempre ha defensat que s’ha de mantenir i conservar el patrimoni, ja que forma part de les nostres arrels i la nostra identitat com a poble.

Sara Guerrero Montoya

Tècnica en Conservació i Restauració de Béns Culturals Especialitzada en arqueologia.

És diplomada en Conservació i Restauració de Béns Culturals amb l’especialització de Béns Arqueològics per l’Escola Superior de Conservació i Restauració de Béns Culturals de Catalunya (ESCRBCC), situada a Barcelona. Especialitzar-se en arqueologia va obrir-li una panoràmica de tot un món relacionat amb la història cultural d’un indret, ja que cada objecte permet adonar-nos de la importància dels temps passats. Així, s’ha de fer tot el possible per mantenir-los i preservar-los en l’actualitat i, encara més, en un futur, ja que tot aquest patrimoni forma part de les nostres arrels i del què avui en dia som. La seva experiència com a conservadora i restauradora tant en treball de camp en jaciments com en tallers i laboratoris fa que permeti, a l’empresa, tractar cada projecte de manera específica depenent del seu estat i localització.

L’equip
montse

Montserrat Pijoan

Pintura

Diplomada en Conservació i Restauració de pintura per l’Escola Superior de Conservació i Restauració de la Generalitat de Catalunya. Llicenciatura d’història de l’art per la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona.

3

Ferran Guinovart

Arqueologia

Diplomat en Conservació i Restauració de Restes Arqueològiques per l’Escola Superior de Conservació i Restauració de la Generalitat de Catalunya.
Restaurador en Paleontología per la Escuela Taller de Restauración paleontológica IV de la Diputación General de Aragón.

arquitecto

Sergi González

Arquitectura

Arquitecte superior per l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de la Salle.

Col·laboradors
noventainueve
barato
sedesa
fredcatala